Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mi is történt Dunakeszibe!!

2010.04.15

Hétvégén a 3 forduló óta veretlen lányaink Gödre utaztak ahol megmérkőztek a Dunakeszi lányaival! A mérkőzés nem ígérkezett sétagaloppnak mivel a hazaiak nagyon jó erőkből álló együttes a mieinknél pedig hiányzott a góllövő listán csak 4 góllal a második helyre szoruló Gyenes Anett. 

A mieink így is a szezonban talán legjobb teljesítményüket nyújtották mindjárt az elején megmutatták hogy nincsenek megilletődve a hazaiaktól. A vendégeket ismét elkísérte táboruk és a meccsen végig biztatva szurkoltak a Madách-os lányoknak. A két csapat végig fej fej mellet halat az első félidőben a végén aztán mi bizonyultunk jobbnak. Így a lányok 1 gólos előnyel mehettek pihenni! A második félidő még inkább kiélezettebb volt. A hazaiak a végén elléptek a Salgótarjáni lányoktól és 4 góllal elhúztak ekkor volt a mieinknél egy holt pont a játékunkba. De még volt visszaút a nagyon feszült mérkőzésen a lelátón is pattanásig feszültek az idegek.

De ami az utolsó percben történt az felháborító volt 27 :24 es állásnál támadhattunk emberelőnyben mikor az egyik hazai játékos szándékosan megütötte a vendégek játékosát amire a játékvezető egyből pirosat mutatott fel neki így mehetett a lelátóra ekkor a tarjáni tábor rákezdett hogy  EGYSZERŰEN SENKIK VAGYTOK!! rigmusra a mérkőzés folytatódott és alig telt el 10 másodperc mikor jött egy újabb szándékos ütés és a dunakeszi tábor üdvrivalgással nyugtázta az ütést (piros lap természetesen most sem maradt el) de ekkor elszabadult a pokol a lányok is egymásnak ugrottak míg a tarjáni tábor  CSÜRHE!! CSÜRHE !! kiabálással mutatta nemtetszését a dunakeszi s lányok ámokfutásának és a két tábor egymás ellen fordult a dunakeszi szurkolói közül egy nő odarohant a tarjániak közé és az ifista lányokkal szóváltásba keveredett!! Mikor lenyugodtak a kedélyek folytatódott a meccs a mieink lőttek még 1 gólt és 27:25 arányú vereséget szenvedtek!

De számunkra a mi lányainké volt a győzelem nem pedig a dunakeszi-s terrorista egyesületé!!

SZAR DUNAKESZI!! UTÁLJUK SZAR DUNAKESZI!! SZAR DUNAKEEESZI !! UTÁLJUK SZAR DUNAKEEESZI!!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.